• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

În grădină am o floare – 1 Iunie

1 iunie a fost o zi deosebită în care am avut privilegiul de a petrece timpul alături de copiii de la Centrul LittleKids într-un eveniment special dedicat zilei lor în grădină am o floare. Această ocazie ne-a adus împreună într-un mediu plin de veselie și bucurie, unde am creat amintiri de neprețuit.

Am hotărât să facem ceva minunat pentru mediul înconjurător și am plantat semințe și flori. Am explicat copiilor importanța protejării naturii și a conservării plantelor, iar ei s-au implicat cu mare entuziasm în această activitate. A fost o lecție valoroasă despre responsabilitatea noastră față de mediul în care trăim.

După ce am încheiat activitatea de plantare, ne-am mutat într-un spațiu special amenajat pentru distracție. Jocurile și activitățile amuzante nu au întârziat să apară. Am avut parte deactivitati distractive, pictură pe față și multe alte surprize. Copiii au fost încântați să participe și să se implice în toate acestea, formând echipe și creând prietenii noi.
Delicioasele arome de pizza proaspătă și înghețată ne-au stimulat apetitul și ne-au oferit energie pentru continuarea aventurii noastre, special create pentru Ziua Copilului. Am savurat cu poftă aceste delicii și am gustat diverse dulciuri, în timp ce râsetele și voia bună ne învăluiau atmosfera.

Evenimentul de 1 iunie a fost un moment de bucurie și fericire, în care am creat amintiri frumoase alături de copiii de la Centrul LittleKids. Zâmbetele lor ne-au umplut inimile de căldură și speranță pentru un viitor mai bun. Ne-am simțit privilegiați să fim parte din această zi specială și să contribuim la fericirea copiilor.

One thought on “În grădină am o floare – 1 Iunie”

1. admin says:

Good theme !