• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117
Să fii părinte de copii și copil de părinți… este o temă dezbătută de când e umanitatea, subiect de științe și arte și tot mai există dileme. Dincolo de dimensiunea juridică, psihologică și psihopedagogică există și latura emoțională care este unică pentru fiecare părinte. Ducem cu noi cei șapte ani de acasă, ne dorim să nu repetam greșelile părinților nostri și, în același timp, experimentăm zilnic să nu greșim noi, la fel.
Lecturile, grupurile de pe rețelele sociale, prietenii, familia toate și toți ne inspiră dar când ne aflăm în fața unei unei situații de criză, mică sau mare, noi și copiii noștri trebuie să gestionam singuri problema.
 
Interviurile care urmează răspund poate unor întrebări generale dar sunt speciale fiindcă fiecare părinte încearcă să lămurească care este impactului profesiei sale în educația copilului său. Suntem ceea ce suntem ca oameni dar, fară îndoială, joburile noastre se reflectă și în felul nostru de a fi, de a acționa, de a gândi și acasă, cu familia noastră.