• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

Sprijinind începutul de an școlar la Centrul LittleKids

Sprijinind începutul de an școlar la Centrul LittleKids

Într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie, Centrul LittleKids din Pitești a fost gazda unui eveniment deosebit, desfășurat în colaborare cu partenerii noștri generoși de la Austral Trade și EJOT Romania. A fost o ocazie specială de a împărtăși zâmbete și speranță, oferind rechizitele necesare pentru a asigura un început de an școlar de succes.

30 de copii din centrului nostru, au fost beneficiarii acestei inițiative remarcabile. Odată cu distribuirea fiecărui pachet de rechizite, am putut observa cum scânteia curiozității și dorința de a învăța strălucea în ochii lor.

Evenimentul a subliniat din nou faptul că, atunci când ne unim și ne implicăm, putem realiza adevărate minuni pentru cei care au nevoie de sprijin.

La Centrul LittleKids, ne-am dedicat să oferim sprijin și să încurajăm dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil. Fiecare zi petrecută alături de aceștia trebuie să fie o zi în care se simt susținuți și încurajați să-și exploreze abilitățile și potențialul.

Vă invităm să rămâneți alături de noi. Fiecare gest și fiecare ajutor adus în viața lor contează enorm! Împreună, avem puterea de a continua să aducem schimbări pozitive și de a construi un viitor mai luminos pentru acești copii minunați. Prin contribuția fiecărui individ și angajamentul nostru colectiv, putem să le oferim acestor copii o șansă mai bună și să le deschidem ușa către o educație și o viață împlinită.

Împreună schimbăm mentalități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *