• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

O zi plină de veselie și aventuri la Edenland Park

O zi plină de veselie și aventuri la Edenland Park

Suntem încântați să vă împărtășim o poveste minunată despre un eveniment special care a avut loc recent. Asociația YouStars a organizat, în colaborare cu centrul LittleKids din Pitești, o zi plină de distracție și aventură la Edenland Park, aducând zâmbete pe fețele a 45 de copii entuziaști.

Această zi specială a fost dedicată bucuriei și împlinirii copiilor, oferindu-le oportunitatea de a scăpa de grijile cotidiene și de a se bucura de momente magice alături de prieteni noi și vechi. Cu un program plin de activități, copiii au avut parte de o experiență pe care nu o vor uita prea curând.

Plecând de la centrul LittleKids într-un autocar plin de entuziasm, copiii au ajuns la Edenland Park pregătiți să exploreze toate minunățiile parcului. Prima oprire a fost la ferma animalelor, urmând zona de mini golf, unde fiecare copil a putut încerca să-și îmbunătățească abilitățile de golf și să se distreze alături de prieteni.

Copiii s-au bucurat de o delicioasă masă de pizza, care i-a ajutat să-și recapete energia pentru aventurile care urmau. Apoi, a venit momentul mult așteptat – explorarea parcului de distracții Edenland. 

Echipa Asociației YouStars și voluntarii centrului LittleKids au fost mereu alături de copii, încurajându-i și asigurându-se că fiecare moment petrecut în parcul de distracții a fost unul de neuitat. Râsetele, zâmbetele și strălucirea din ochii copiilor au fost dovada clară a reușitei acestui eveniment special.

Încheind ziua cu multă veselie și voie bună, copiii s-au întors în Pitești cu inimile pline de bucurie și cu amintiri pe care le vor păstra în sufletele lor pentru totdeauna.

Evenimentul organizat de Asociația YouStars la Edenland Park alături de copiii de la centrul LittleKids din Pitești nu a fost doar o excursie, ci o experiență care a adus împreună comunitatea într-un mod unic și memorabil. Vom continua să susținem astfel de inițiative, pentru că fiecare zâmbet de pe chipul unui copil face lumea noastră mai luminoasă și mai frumoasă. Mulțumim EJOT România și EdenlandPark pentru aceasta zi minunată.

 

One thought on “O zi plină de veselie și aventuri la Edenland Park”

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *