• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

Cum poți contribui la misiunea noastră educațională?

  1. Donație Unică: Fiecare sumă ajută la furnizarea terapiilor logopedice, la dezvoltarea proiectelor din Chilia Veche și la distribuirea desenelor animate educaționale.

  2. Abonament Lunar: Devino susținător lunar și asigură continuitatea sprijinului tău pentru proiectele noastre pe termen lung.

  3. Implică-te Direct: Oferă-ți timpul ca voluntar sau susține proiectele noastre prin implicarea ta activă.

Fiecare donație este o investiție în viitorul educațional și în calitatea vieții copiilor din comunitățile noastre. Alătură-te nouă în călătoria spre o educație mai accesibilă și într-un viitor mai luminos pentru toți copiii!

De ce să donezi pentru Proiectele Noastre?

  1. Centrul de Logopedie LittleKids – Terapii Gratuite: Contribuția ta sprijină furnizarea de terapii logopedice gratuite pentru copiii din județul Argeș, oferindu-le șanse egale de dezvoltare a abilităților de comunicare.

  2. Chilia Veche – Grija pentru 119 de Copii: Ne implicăm activ în comunitatea din Chilia Veche, având grijă de 119 de copii și dezvoltând proiecte de lungă durată pentru a îmbunătăți calitatea vieții lor.

  3. Aventurile lui LittleEdu – Desene Animate Educaționale: Realizăm desene animate educative captivante în seria “Aventurile lui LittleEdu”, pe care le distribuim gratuit tuturor copiilor. Aceste animații nu doar îi distrează, ci și îi învață valori și cunoștințe esențiale.

Mulțumim pentru Sprijinul Tău în Educație și Dezvoltare!