Donează!

DONEAZĂ/ PROMOVEAZĂ și fii pe plus!

Accesând această opțiune, nu doar donați, ci și vă promovați.

Cum? Prin proiectele noastre. Putem integra in cadrul proiectelor (episoade Little Edu, evenimente etc.) detalii de promovare ale companiei si activitatii tale.

Rezultatul?
Mai multă vizibilitate și o zonă de răspândire mai mare.

Cu alte cuvinte, plusul este garantat… iată un exemplu.

Pentru alte detalii și informații, vă rugăm să ne contactaț.

Asociația YouStars Events, asociație non profit, cu sediul în Smeura, Str. Olteni, Nr. 12, județul Argeș, înregistrata cu Certificat de Inscriere a Persoanei Juridice fără Scop Patrimonial nr. 40/RA/ 2016, CIF 36930330, cont in lei RO86 BTRL RON CRT 0361 695 201, deschis la Banca Transilvania,  reprezentată de Cosmin – Andrei NEACȘU, cu funcția de Președinte.

Poti sustine proiectele Asociației YouStars  printr-o donație online (plata simpla cu cardul).
Plata este securizata si se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay fiind similara cu orice plata securizata de pe siteurile ecommerce.

CINE NE POATE SUSȚINE?

Conform Codului Fiscal, urmatoarele categorii de persoane pot redirectiona 3,5% din impozitul pe venit catre Asociatia YouStars Events:

COMPANII

Companiile care plătesc impozit pe profit / venit și nu sunt în insolvență.

SALARIAȚI

Persoane fizice care au avut un contract de munca incheiat in anul 2022.

PENSIONARI

Persoane ce au avut pensie mai mare de 2000 RON lunar în anul 2022.

Cum procedez?

Compania ta poate redirecţiona 20% din impozitul pe venit/ profit către un ONG (sau mai multe) într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei pe profit (conform Ordin 1679/2022). Astfel, completezi:
  • contractul de sponsorizare (pe care îl trimiţi către noi pe email la adresa cosmin.neacsu@youstars.ro sau fizic la adresa București, Calea Moșilor 286, Bloc 30A, Ap. 1)
  • formularul 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor” (se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către ANAF), iar noi o să primim suma înscrisă de tine în formular, din taxele plătite deja de companie. Când depui documentele (formularul 177 ) nu uita să ne trimiţi ṣi nouă contractul de sponsorizare.
Cum completezi formularul 177? Iată ce trebuie să completezi:
  • La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fărăscop lucrativ
    • La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos:

ASOCIAȚIA YOUSTARS EVENTS

Cod fiscal: 36930330
IBAN LEI: RO86BTRLRONCRT0361695201
Banca: Transilvania
Beneficiar: Asociația YouStars Events
Email: contact@youstars.ro
Tel: 0726.230.117