• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

Chilia Veche – O Poveste despre implicare și schimbare

Chilia Veche – O Poveste despre implicare și schimbare

În decursul ultimilor 3 ani, legătura noastră cu Chilia Veche a evoluat într-o poveste impresionantă despre implicare, schimbare și reziliență, marcând o colaborare profundă cu comunitatea. Parteneriatul nostru cu tânărul preot paroh Mihai Tronaru a fost deosebit de semnificativ, având ca rezultat revitalizarea și aducerea în atenția publicului a comuniății din Chilia Veche, dar si a bisericii o construcție impresionantă și a doua cea mai înaltă biserică din România, monument istoric, după biserica Neagră din Brașov.

În acest an, am desfășurat cea mai amplă acțiune până în prezent, confirmându-ne dedicarea față de progresul acestei comunități. Eforturile echipei noastre au generat schimbări în Chilia Veche, concentrându-ne pe sprijinirea educației și a copiilor defavorizați:

  • Am reușit să dotăm laboratoarele de informatică ale școlii cu 30 de laptopuri de ultimă generație, contribuind la modernizarea infrastructurii educaționale și oferind elevilor acces la tehnologie.
  • Am asigurat școala din Chilia Veche cu materiale didactice de calitate și rechizite esențiale pentru începutul noului an școlar, de la consumabile la mingi de fotbal, susținând astfel procesul educațional și activitățile extracurriculare.
  • Am sprijinit în mod direct 30 de copii din familii defavorizate, furnizându-le rechizite și hăinuțe, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de trai și șansele lor de succes.

Această inițiativă reprezintă o parte din acțiunile noastre, iar angajamentul nostru de a sprijini și transforma comunitatea Chiliei Vechi va persista pentru a aduce mai multă lumină și speranță în viitor. Suntem mândri să facem parte din această misiune de schimbare și să aducem bucurie în inimile celor care au nevoie. Împreună schimbăm mentalități!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *