• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

Moș Crăciun a ajuns la Centrul LittleKids!

Moș Crăciun a ajuns la Centrul LittleKids!
Poți face sărbătoare din viată ta dăruind în fiecare zi, mai ales de Crăciun! Și nu este vorba despre ceva material întotdeauna! Un zâmbet, o încurajare sau o îmbrățișare pot încălzi sufletul copiilor și nu numai!

Cu atât mai mult de sărbători, putem menține împreună cultura binelui. Sentimentul resimțit de cel care dăruiește dar și de către cel care primește este înălțător și binefăcător!

Ce poate fi mai frumos decât să vezi pe chipul copiilor zâmbete și bucurie? Mai frumos poate fi și mai multă bucurie!

Pentru mulți copii, întâlnirea cu darurile materiale ale lui Moș Crăciun rămân doar un vis magic pe care îl visează în fiecare an și niciodată nu devine realitate. Anul acesta, noi,  Asociația YouStars împreună cu partenerii care ne susțin în acțiunile noastre sociale și educaționale, am transformat un vis în realitate.

În 19 Decembrie, copiii de la Centrul LittleKids de Terapii Logopedice și Senzoriale, au avut parte de o întâlnire magică cu însuși Moș Crăciun. Copiii, beneficiari ai terapiilor din Centrul LittleKids au primit daruri frumoase care să îi sprijine în educație dar care să le și facă copilăria mai colorată. S-au bucurat de un program oferit de Moș Crăciun, au desenat, s-au jucat, au gustat din deliciile iernii și s-au bucurat de daruri pentru că această nu a fost o zi de terapie ci o zi cu bucurie! Făcând împreună fapte bune pentru copiii de la Centrul LittleKids, îi vom putea susține în demersul lor de însănătoșire și incluziune socială în școlile și grădinițele tipice.

Grație bunăvoinței partenerilor care ne-au fost alături și în acest an, la centrul LittleKids vom putea în continuare să fim alături de părințîi și copii care au nevoie de terapii la cele mai înalte standarde.

Vezi albumul complet aici -> LINK

Vă mulțumim! Să aveți parte de sărbători minunate alături de cei dragi!

P.S Moș Crăciun ne-a promis ca ne vedem și anul viitor cu o mulțime de surprize!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *