• contact@youstars.ro
  • 0726 230 117

Un nou început

Un nou început

Înainte de începerea noului an școlar, cu ajutorul partenerului nostru, papetarie.ro am reușit să facem ca pentru 65 de copii din județul Argeș, școala să înceapă cu mai puține griji și mai multe rechizite.

Astfel pe 3 septembrie, 30 de copii de la centrul nostru de logopedie și terapii senzoriale LittleKids din Pitești și 35 de copii de la școala gimnazială C. Rădulescu – Codin din comuna Priboieni, au primit pachete cu rechizite, pentru a simți atât copii cât și părinții acestora, un pic mai puțin presiunea unui nou început de școală.

Ne dorim, de fiecare dată când avem posibilitatea, să ajutăm cât mai mult comunitățile care au nevoie de o mână de ajutor sau un umăr de sprijin, iar această premisă stă la baza tuturor acțiunile pe care asociația Youstars le intreprinde în fiecare zi de activitate.

În fiecare zi ne trezim cu gândul la un viitor mai frumos, și cu fiecare faptă pe care o conturam, vedem cum acest vis prinde contur. Lucrurile nu sunt mereu simple și de multe ori toată munca depusă rămâne în anonimat, însă zâmbetele copiilor și speranța că ne îndreptăm pe făgașul cel bun ne motivează să depunem și mai mult efort pentru a inspira, motiva și contribui la o societate funcțională, o societate în care generațiile viitoare sunt cele care schimbă mentalități prin accesul la educație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *