Posibil că ceea ce îți voi spune acum ți se va părea de necrezut. Știai că unică limita din calea îndeplinirii visurilor tale este chiar imaginea pe care o vezi zilnic În oglindă?

Da, tu eșți, dragul meu, dragă mea, motorul propriei tale vieți sau din contra obstacolul fericirii tale. Despre limite, curaj, și bucuria de a fi tu, orice ar fi, vorbim în podcastul LittleBig2gether, ep 14, cu Andreea Lichi, o tânăra studentă la psihologie, autoarea cărții : Suflet de porțelan, carte izvorâtă din experiență emoționantă a propriei vieți.

Amintește-ți că limitele sunt doar în mintea ta. Sunt Mihaela Ianole și împreună cu Asociația YouStars ne vedem în 29 Aprilie la un episod nou nouț din podcastul LittleBig2gether.  Te aștept să ne depășim împreună limitele!

De foarte multe ori în viață suntem prizonierii propriilor obiceiuri, ai zonei sigure, limitate, în care intervin rutină, lipsa de motivație, lipsa de dorința de a acționa, câteodată anxietatea și chiar depresia. Ne limităm la propria existența și cunoaștere, ignorând, din cauza fricii de pierdere, că dincolo de propria colivie în care supraviețuim există de fapt adevărată liberate, succesul și bucuria. Limitările le punem singuri, în interior. Veți spune, dar sunt atâția factori exteriori care ne limitează alegerile. Îți dau o veste proastă, limitările sunt doar în mințile noastre și realitatea pe care o percepem și acceptăm e doar în responsabilitatea noastră. Sigur, există limitări exterioare impuse de alți oameni sau cele pe care ni le aduce viață. Cei din jur te împovărează cu limitări.De unele dintre ele nici măcar nu eșți conștient. Însă, nu e necesar să permiți niciodată că lipsa lor de încredere să te definească. Soluția? FII DESCHIS LA POSIBILITĂȚILe PE CARE LE AI ÎN ȚINE! A le permite altora să te limiteze, e că și cum le-ai permite să îți definească potențialul, adică, comoară ta!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *